10.9.2013

Perjantaipataljoona tervehtii sinua!

Heipä hei teille kaikille vain!

Perjantaipataljoona (lyhyemmin ja tuttavallisemmin PP) oli alunperin tarkoitus olla omakustanteinen FMA antologia, mutta idea niin sanotusti lähti hivenen lapasesta ja syntyi lopulta blogi kokoamaan meidän työmme samaan paikkaan. Blogi perustettiin myös sen takia, että olemme menossa viikonloppuna Traconiin myymään taidekujalle, joten tämäkin osittain vauhditti ideoiden kursimista kokoon.

Mitä PP sitten on? Se muun muassa on blogi, jota kirjoittaa viisi tällä hetkellä lukiosta parhaansa mukaan valmistuvaa opiskelijaa, jotka eivät ota itseään liian vakavasti ja tykkäävät muun muassa esittää niin mauttomia vitsejä kuin myös piirtää, ommella ja vaikka mitä muuta. Se myös toimii meidän kanavana infota teitä meidän hengentuotoksistamme, joita myymme satunnaisesti. Se saattaa myös tulevaisuudessa toimia nettikauppana ja blogina, emme tiedä vielä, kuinka pitkälle aiomme tavoitella.

Mutta toivottavasti viihdyt seurassamme ja palaat yhä uudelleen turmelemaan aivosi seurassamme lukemaan blogiamme. Muussa tapauksessa, nähdään viikonloppuna Traconin taidekujalla!

Sinut tervetulleeksi toivottavat Perjantaipataljoonan

Eversti Namuless,
Everstiluutnantti Vimppu,
Everstiluutnantti Nakkilapsi,
Majuri Naoot,
Vänrikki Kage

2 kommenttia: